17 martie 2011

Nemuritorii - The Immortals Alyson Noel

Vol I: Evermore
De cand un accident terbil a curmat vietile membrilor familiei ei, Ever poate vedea aure, auzi gandurile oamenilor si poate afla intreaga poveste a unui om doar printr-o simpla atingere. Incercand cu disperare sa isi inabuse abilitatile si sa evite contactul cu oamenii, ea ajunge sa fie vazuta ca o ciudata...dar totul se schimba cand ii intalneste pe Damen un baiat splendid, exotic si bogat. Este singurul care poate face sa amuteasca toate sunetele in capul ei, tesand o magie atat de intensa incat ii citeste direct in suflet. Pe masura ce Ever este atrasa din ce in ce mai adanc in lumea lui plina de mister si secrete, ea constata ca intrebarile sunt mai mult decat raspunsuri. Incercad sa afle cine este Damen cu adevarat sau ce este el Ever se indragosteste fara speranta de acest misterios baiat.

Vol II: Blue Moon
Pe masura ce Ever invata tot ce poate despre abilitatile ei de nemuritoare, ceva teribil se intampla cu dragostea ei Damen, puterile acestuia se sting lovite de o misterioasa boala care ii ameninta memoria, identitatea si intreaga viata. Disperata din dorinta de a-l salva, Ever calatoreste intr-o dimensiune mistica, dezvaluind nu doar misterele trecutului, dar si istoria plina de tortura pe care acesta spera sa o tina ascunsa de lume. Apropiindu-se din ce in ce mai mult luna albastra ameninta singura poarta prin care poate calatori, Ever este fortata sa decida intre introarcerea timpului cand poate sa isi salveze familia din teribilul accident intamplat acum cativa ani sau sa ramana in prezend salvandu-l pe Damen care se stinge din zi in zi.

Vol III: Shadowland
Ever si Damen au calatorit prin nenumarate vieti trecute si au invins intunericul pentru ca dragostea lor sa poata dainui vesnic. Dar pe masura ce destinul lor asteapta, un blestem se asterne din nou asupra lui Damen. O singura atingere a celor doi, sau o singura sarutare poate insemna moartea, trimitandu-l pe baiat in lumea umbrelor, un abis etern al sufletelor pierdute. Pentru a rupe blestemul, Ever se invaluieste in magie si primeste ajutor de la o persoana neasteptata.

Vol IV: Dark Flame
In acesta continuare a povestii Nemurilorilor, Ever se straduieste din rasputeri sa isi ajute cea mai buna prietena pentru a trece in viata de nemuritor, incercand sa o protejeze de tot ce ar putea pune in pericol. Pentru a obtine antidotul pentru ca Ever si Damen sa fie impreuna, ea trebuie sa preia controlul asupra dusmanului Roman, dar cand magia pe care o produce esueaza aceasta este din nou fata in fata cu Roman. Atunci Ever apeleaza din nou la Jude, in speranta de a rupe blestemul care il ameninta pe mult iubitul ei Damen.

Vol V: Night Star
Dupa lupta dusa de secole impreuna, viitorul celor doi indragostiti este amenintat din nou si de data aceasta, lupta pentru iubire lor, este una mult mai periculoasa de cat tot ce au infruntat pana acum.

Vol VI: Everlasting
 Ever si Damen au petrecut secole infruntand rivalitati, gelozia prietenilor si cele mai intunecate cosmaruri toate in speranta ca vietile lor sa fie petrecute impreuna. Acum in ultima parte a acestei fantastice povesti cei doi sunt aproape sa isi indeplineasca destinul.
Editura: Rao

5 comentarii:

  1. adina-me1/12/2012

    as fi preferat ca vol 2 sa aiba coperta ca aceasta din america

    RăspundețiȘtergere
  2. iuliana1/18/2012

    sa sti ca si eu as fi dorit sa se publice cu copertile asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. stie cineva cand apare volumul 3 si in Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. volumul 3 o sa apara prin vara-toamna, dar daca e sa ne luam dupa cat de greu a fost publicat volumul 2, ne putem astepta sa apara chiar in iarna.

      Ștergere
  4. oana893/30/2012

    frumoasa povestea

    RăspundețiȘtergere