16 martie 2011

Atherton - Patrick Carman

Vol I: Casa Puterii - The house of Power
Edgar, un baiat retras si aparent fin, e un catarator iute gata sa infrunte oricare primejdie in escaladarea stancilor dubioase ce despart poporul unde traieste de poporul de sus, unde se gaseste Casa Puterii si nemilosii ei legiuitori, stapanii apei. Dansul detine o menire: sa identifice un obiect valoros, anume tainuit pentru dansul. Asta se va dovedi a fi o opera a lucrurilor secrete, din care o sa identifice referitor la o iminenta dezastru. Totodata, Edgar desopera ca poporul sa, Atherton, nu e chestia ce credea dansul, dar una cu mult mai periculoasa, cu o istorie pe care nu si-ar fi putut-o inchipui nici in cele mai cumplite cosmaruri ale sale.

Vol II: Rauri de foc - Rivers of Fire
Atheton s-a prabusit si este din nou in pericol. Procesul de inversiune a inceput si Highlands, centrul Atherton se scufunda. Dr Kincaid, Vincent si Edgar isi fac loc pe langa marginea muntelui si au in plan sa intre intr-un refugiu subteran in speranta de a gasi cheia care deschide mintea Dr. Harding. Acestia trebuie sa descopere cum sa infranga creaturile care au ocupat pamantul prabusit, pana nu e prea tarziu. Dar refugiul detine mai multe secrete de cat si-ar fi putut inchipui.

Vol III: Planeta intunecata - The Dark Planet
Chiar daca misiunea lui Edgar a fost indeplinita cu succes, el inca inainteaza fara loc de odihna crevasele Athertonului, cautand indicii despre planeta intunecata. A fost avertizat sa nu se intoarca dar la incurajarile Dr. Kincaid si ale lui Vincent, Edgar descopera o cale incredibila pentru a se intoarce pe pamant. Este misiunea lui Edgar de a salva cele doua lumi si timpul trece cu repeziciune.
Editura: Corint Junior

2 comentarii: