8 mai 2011

Seria la cumparaturi - Sophie Kinsella

Ma dau in vant dupa cumparaturi
Este o carte amuzanta, despre Rebecca Bloomwood, o fata care lucreaza pentru o revista de finante in Londra si cheltuieste aproximativ de trei ori mai mult decat castiga. Becky pur si simplu nu poate spune nu teancurilor de reviste si gramezilor de haine. Nu ii ia mult protagonistei sa adune o suma uriasa de datorii, dar in loc sa gaseasca o modalitate prin care sa rezolve problema datoriilor aceasta, gaseste mii de scuze si metode prin care sa evite aceasta importanta problema. Intr-un final Becky se hotaraste sa reduca din cheltuieli si sa gaseasca o metoda prin care sa isi plateasca datoriile si sa scape de dependenta de cumparaturi printr-o serie amuzanta de aventuri.
Goana dupa cumparaturi la New York
Viata este minunata pentru Becky, care acum este consultant in problemele financiare in propriul show de televiziune. Gaseste si iubirea alaturi de Luke si continua sa fie in regula si fara probleme cu banca care nu de mult ii facea probleme. Dar cand Luke se hotaraste sa dea lovitura in New York, mari schimbari sunt zarite la orizont. Dupa un eveniment neplanificat Becky intra in depresie si distruge relatia ei cu Luke.
La cumparaturi in rochie de mireasa
De data aceasta, Becky gaseste calea prin care recupereaza controlul asupra propriei vieti. Este din nou in fabulosul New York alaturi de Luke. Slujba ii vine ca o manusa si este foarte fericita cu ceea ce face si in general lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Dar atunci cand participa la nunta celei mai bune prietene, aceasta realizeaza ca ceva lipseste din viata ei, un inel de logodna. Atunci cand Luke o cere in casatorie si trebuie sa planifice o nunta, Becky intra din nou in cateva incurcaturi foarte complicate si amuzante.
La cumparaturi cu sora mea
Rebecca Brandon (ex-Bloomwood) si sotul ei s-au hotarat insfarsit sa incheie luna de miere si sa se intoarca acasa, dar cand se intorc acasa ii asteapta mormane de cadouri si lucruri pe care nu isi amintesc sa le fi cumparat, Becky descopera ca prietena ei cea mai buna Suze a inlocuit-o cu Lulu si pedeasupra aceasta afla ca are o sora vitrega care este opusul ei in ceea ce priveste cumparaturile.
La cumoaraturi cu bebe
Acum fericit casatorita, cu un bebe pe drum si cu o slujba plina de satisfactii, entuziasmata de sarcina aceasta ia din nou cu asalt magazinele pentru a gasi cele mai frumoase lucruri pentru bebe, dar lucrurile nu par sa fie atat de roz in casnicia ei pentru ca isi suspecteaza sotul de infidelitate cu fosta lui prietena.                                            

La cumparaturi cu Minnie    
Becky acum mama unei fetite de doi anisori, care este un pic fara control si Luke isi doreste sa angajeze o super dadaca pentru a putea face fata cu comportamentul fetitei. Obsesia pentru cumparaturi nu a parasit-o pe Becky dar macar acum are o scuza, tot ce cumpara e pentru Minnie si pe deasupra aceasta planuieste sa organizeze cea mai mare si fabuloasa petrecere. Cateva ingrediente si te afli din nou in lumea Rebeccai plina de peripetii si evenimente complicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu