8 iulie 2011

Roderick Gordon si Brian Williams Tunele - Tunnels

Vol I: Tunele
Tunele este primul roman dintr-o serie plina de suspans, în care personajul principal este Will Burrows, un băiat de paisprezece ani care locuieşte în Londra.
Are puţine lucruri în comun cu restul familiei sale, cu excepţia pasiunii mistuitoare pentru săpături arheologice, pe care o împărtăşeşte cu tatăl său. Când tatăl său dispare brusc,
într-un tunel necunoscut, Will decide să investigheze această dispariţie împreună cu prietenul lui, Chester.
Curând, se trezesc în adâncul pământului, unde descoperă un secret întunecat şi înfricoşător, un secret care i-ar putea costa chiar viaţa.

Vol II: Tunele - In adancuri
Pe fata simti o pala de vant cald, iscata de bataia unor aripi intunecate. A fost cat pe-aci! Ramase in patru labe si incepu sa isi roteasca innebunit capul, pentru a vedea ce anume il ataca.
Era convins ca faptura se invartea in cerc, undeva deasupra lui, dar nu foarte departe, si ca avea sa atace din nou, pentru a-l ucide.
Aventura din Tunele e departe de a se fi incheiat pentru Will Burrows. In incercarea de a-si gasi tatal, Will coboara si mai adanc sub pamant. De parca situatia n-ar fi fost deja destul de rea, descopera si un complot al organizatiei Styx, cu implicatii catastrofale pentru lumea de la suprafata.

Vol III: Tunele - In cadere libera
Dupa In adancuri…, se poate oare ca aventura din Tunele sa devina si mai primejdioasa?
Si unde se va sfarsi?
Will Burrows si gasca sa sunt departe de final, dupa ce au cazut printr-un por subteran. Simtind efectele gravitatiei reduse, misterele întunecate ale adancurilor li se dezvaluie si descopera un straniu recif de fungi care da la iveala nu doar vestigii ale unor civilizatii antice, ci si indicii ale unui taram pierdut de la capatul Pamantului.

Vol IV: Tunele - Mai aproape
Capatul tunelului este doar începutul…

În centrul Pamântului, într-o lume despre care nimeni nu stie ca exista, Will a dat de necaz. Dusmanii sai, Styx, se apropie si îl vor urmari pâna la capatul lumii – al oricarei lumi.
 Între timp, Drake – ajutat de cel mai neverosimil aliat – se pregateste sa lupte cu Styx de la suprafata. Planul sau nebunesc îl va aduce oare mai aproape de victorie… sau va însemna moarte sigura?

Vol V: Tunele - Spirala
In curs de aparitie

Editura: Corint Junior

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu