10 iulie 2011

Leah Cypess - Mistwood

Mistwood
Shifter este o creatura imortala care este legata prin vraja pentru a proteja regii din Samorna. Cand taramul este linistit, se retrage in Mistwood. Dar cand este nevoie de creatura intotdeauna este acolo.
Isabel nu isi aminteste nimic, inainte ca printul sa apara in padure si sa o aduca inapoi la castel. Nu isi aminteste cine e sau de puterile pe care se presupune ca le are. Printul Rokan are nevoie de Isabel pentru a fi propriul lui Shifter, are nevoie de abiliatile ei de a se transforma in orice, are nevoie de viteza ei letala si puterea supraomeneasca. Dar mai presus de tot are nevoie de loialitatea ei, pentru ca fara loialitate ea poate deveni cea mai mare amenintare.
Isabel stie ca printul in tot acest timp a mintit-o dar nu se poate abtine in a vrea sa il protejeze de pericole si intrigi de la curtea regelui asta pana cand un adevar mortal iese la suprafata si zdruncina legatura dintre cei doi.
Acum Isabel are de facut o alegere care ameninta loialitatea, inima si tot ce a crezut ca stie.

 Nightspell
Atunci cand Darri ajunge in Ghostland, o tara unde vii traiesc alaturi de morti, aceasta are un singur scop: sa o salveze pe sora ei mai mica Callie, care a fost trimisa in Ghostland ca ostatic acum patru ani. Dar in toti acesti ani Callie nu mai este acceasi persoana si acum este inconjurata de propriile ei secrete. In incercarea de a-si salva sora de propriai persoana, Darri va fi nevoita sa descopere si sa intreaca planurile unui print chipes, unui vrajitor antic si cele ale unui luptator tribal care se intampla sa fie fratele ei. Cand Darri descopera sursa vrajilor care ii tine pe cei morti legai de pamant, aceasta se confrunta cu o decizie ce o va forta sa isi reexamineze convingerile in care credea cu tarie si care au condus-o in inima unei conspiratii care ameninta balanta puterii dintre vii si morti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu