18 iunie 2011

Dispozitive Infernale - The Infernal Devices Cassandra Clare

Vol I: Ingerul mecanic - Clockwork Angel:
Magia este periculoasă – însă dragostea este şi mai periculoasă! Iubirea – şi mai ales pasiunea primei iubiri – poate fi cea mai riscantă magie. New York Times bestseller, Wall Street Journal bestseller, Publisher’s Weekly bestseller, Îngerul mecanic este primul volum din seria Dispozitive infernale, pe care fanii celebrei serii Instrumente mortale, publicată deja de editura Leda, o vor… devora, cu siguranţă!
Tessa Gray, o adolescentă de şaisprezece ani, traversează oceanul pentru a-şi găsi fratele. Destinaţia ei este Anglia, în plină epocă victoriană, dar ceva terifiant o aşteaptă în Lumea de Jos a Londrei, unde vampiri, vrăjitori şi alte creaturi supranaturale bântuie străzile iluminate cu gaz. Numai vânătorii de umbre, războinici hotărâţi să scape lumea de demoni, menţin cât de cât ordinea în acest haos. În timp ce misteriosul Magistru, conducătorul Clubului Pandemonium, o vrea numai pentru el, Tessa descoperă că e fascinată, în aceeaşi măsură, de doi prieteni buni, vânători de umbre: James, a cărui frumuseţe fragilă ascunde un secret mortal, şi Will, un aparent „băiat rău”, pe care numai ea reuşeşte să-l înţeleagă.
Nici fanii seriei Instrumente mortale, nici nou-veniţii în lumea vânătorilor de umbre nu vor fi dezamăgiţi. Care e povestea din spatele medalionului sub formă de înger mecanic pe care-l poartă Tessa la gât? Ce mister ascunde trecutul lui Will? Jem va găsi un leac pentru boala demonică pe care a căpătat-o încă din copilărie? Care este de fapt scopul înfricoşătorului Magistru şi al armatei sale de creaturi mecanice? Cum îşi va folosi Tessa în continuare fantastica putere de a lua orice formă doreşte? Care dintre cei doi vânători de umbre, Will sau Jem, va fi alesul inimii Tessei? Răspunsul la toate aceste întrebări îl veţi afla urmărind noua serie a Cassandrei Clare, Dispozitive infernale.
O poveste plină de suspans, o eroină strălucitoare şi o distribuţie cu personaje secundare complexe şi incitante. Fiţi pregătiţi pentru o aventură palpitantă, alertă, sexy!

Vol II: Printul mecanic - Clockwork Prince
În Clockwork Prince, Mortmain a disparut si numaratoarea inversa a inceput, nu se stie de cat timp mai are nevoie Charlotte pentru a putea tine sub control Institutul departe de Benedict Lightwood, Will, Jem şi Tessa trebuie să sape în trecutul lui Mortmain pentru a afla ce va face acesta in viitor, dar descopera nu numai secretele lui Mortmain - Tessa începe să descopere adevărul despre naşterea ei, şi fantomele trecutului revin sa il bantuie pe Will. In timp ce Tessa devine din ce in ce mai apropiata de Jem, Will este condus în continuare spre pragul nebuniei de gelozie şi de vinovăţie, vor descoperi ei adevărul în timp pentru a opri urmatoarea faza a planului mortal conceput de Mortmain?
Data de aparitie: 6 decembrie 2011

Vol III: Printesa mecanica - Clockwork Princess
Data de aparitie: noiembrie 2012
In Clockwork Princess, Tessa and her companions travel all over the world as they race to stop the clockwork army before it’s too late. As Jem’s health worsens alarmingly and his friends search desperately for a cure, can Tessa choose between the two boys she loves—even if it means never seeing the other one again?

Editura: Leda

2 comentarii:

  1. inca nu am apucat sa citesc dispozitive infernale dar cat de curand o sa ma apuc.

    RăspundețiȘtergere
  2. roxana1/18/2012

    cartile scrise de clare sunt foarte frumoase

    RăspundețiȘtergere