8 iulie 2011

Lauren Kate - seria Damnare

Vol I: Damnare
Unii îngeri sunt sortiţi căderii!
Există ceva dureros de familiar la Daniel Grigori.
Misterios şi distant, el îi atrage atenţia Lucindei Price încă din prima ei zi la internatul Sword & Cross, din înăbuşitorul Savannah. Ajunsă aici după ce prietenul ei moare într-un accident misterios, Lucinda, o adolescentă de şaptesprezece ani, se îndrăgosteşte de Daniel, dar descoperă un adevăr incredibil de  tulburător: el este un înger căzut, iar iubirea lor este veche de secole şi sfârşeşte tragic de fiecare dată când se întâlnesca.
Într-un decor apăsător şi opresiv, în care îngerii nu se deosebesc de muritori şi unde umbrele veghează ameninţător orice mişcare, povestea lor evocă un romantism diafan şi angelic

Vol II: Ratacire
La Shoreline, o scoală privată exclusivistă de pe coasta de nord a Californiei, Luce are parte de experiente inedite, dar se află de fapt, în mijlocul unui război în care sunt implicate toate fortele  răului. Într-un decor cu totul nou, dar la fel de periculos, ea învată să folosească umbrele ca fereastră către vietile anterioare si descoperă cu ajutorul lor că Daniel nu i-a dezvăluit adevărul întreg. Îi ascunde ceva- ceva extrem de periculos.
E oare posibil ca Daniel s-o fi mintit?
E oare posibil ca destinul ei să fie, de fapt, cu totul altul?
Câte vieti trebuie să trăiesti pentru a găsi pe cineva pentru care merită să mori?
Aventura celor doi îndrăgostiti va continua în volumul al treilea, Pasiune.

Vol III: Pasiune

Editura: Litera

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu