3 iunie 2011

Jurnalele lui Stefan

Inceputurile - Origins
In timpul Razboiului Civil, intr-un cadru dominat de mari mosii, averi fabuloase si secrete mortale, trei adolescenti din Mystic Falls, Virginia, formeaza un triunghi amoros torid ce va strabate secole. Cei doi frati Stefan si Damon Salvatore sunt nedespartiti pana ce o intalnesc pe Katherine, o tanara uluitoare si misterioasa. Deveniti rivali, ei isi disputa inima lui Khaterine doar ca sa descopere ca somptuoasele ei toalete de matase si nestemate sclipitoare ascund un secret cumplit: Khaterine este vampir. Si este hotarata sa ii transforme si pe ei ca sa poata vietui impreuna pentru totdeauna.



Setea de sange - Bloodlust
Stefan si Damon sunt acum vampiri si trebuie sa supravietuiasca cu consecinta transformarii lor. Acestia fug din Mystic Falls care este acum condus de vanatorii de vampiri si ajung in New Orleans. In timp ce Stefan se delecteaza cu puterile lui, Damon continua sa o planga pe Khaterine. Dar in New Orleans acestia dau de pericole si tentatie. Stefan se indragosteste de alta fiinta umana si puterea lui de abtinere ii este testata la limite. Damon ajunge captiv unui vanator de vampiri. Stefan stie ca trebuie sa isi salveze fratele dar salvarea acestuia il poate costa dragostea.



Nesatul - The Craving
Stefan a ajuns sa fie impacat cu gandul ca este vampir, evenimentele ultimelor luni l-au adus la realitate si dorinta de sange a inceput sa treaca. El calatoreste pana in New York pentru a incepe o noua viata, una care nu ii cere sa ucida oameni pentru a supravietuii, in schimb acesta se hraneste cu sangele animalelor. Dar viata linistita la care spera este intrerupta atunci cand se intalneste cu Damon care a convins societatea inalta a New York-ului ca el provine din regalitatea Italiana. In timp ce Stefan isi recastiga umanitatea, Damon a pierdut-o cu totul. Un vampir care cauta razbunare pentru o crima de care fratii Salvatore sunt responsabili ameninta linistea vietii lor. Stefan si Damon trebuie sa fie uniti pentru a invinge acest mare pericol.
 Editura: Leda

2 comentarii:

  1. steluteverzi1/14/2012

    am fost foarte fericita ca jurnalele lui stefan au aparut cu revista bravo la un pret foarte accesibil

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim bravo si leda pentru carti

    RăspundețiȘtergere