3 iunie 2011

Jurnalele Vampirilor: Intoarcerea - L.J.Smith

Caderea noptii - Nightfall
Elena Gilbert s-a intors din Lumea Cealalta si trebuie sa invete din nou cum sa traiasca printre oameni. Este aju tata de iubirea vietii ei - vampirul Stefan Salvatore - si bunii sai prieteni - Bonnie, Meredith si Matt.
Dar puterile raului se aduna din nou in Fell's Church, atrase de darurile acordate Elenei in Viata de Apoi si de sangele ei, care pulseaza cu o forta unica ce o face irezistibila pentru orice vampir.
Stefan este luat de langa Elena, chiar atunci cand are cel mai mult nevoie de el, si ea trebuie sa se intoarca spre fratele acestuia, Damon, pentru ajutor. Insa Damon, intotdeauna vanator, este acum cel vanat...

Suflete-umbra - Shadow Souls
Marea dragoste a Elenei Gilbert, vampirul Stefan Salvatore, a fost capturat si intemnitat de catre spiritele demonice care au pus stapanire pe Fell's Church si acum distrug orasul.
Elena pleaca in cautarea lui Stefan, alaturi de Damon, fratele lui, frumosul, dar periculosul vampir care o doreste pe Elena numai pentru sine, insotiti de Meredith si Bonnie, patrund in Dimensiunea Intunecata, o lume in care demonii si vampirii umbla liberi, in vreme ce oamenii sunt sclavii stapanilor lor supranaturali.
Elena nu se va da in laturi de la nimic pentru a-l elibera pe Stefan. Si totusi, cu fiecare zi care trece, tensiunea dintre Damon si Elena creste, si ea se afla in fata unei decizii coplesitoare: pe care dintre cei doi frati il vrea cu adevarat?

Miez de noapte - Midnight
Fata de aur Elena Gilbert s-a intors din Dimensiunea Intunecata, eliberandu-l cu succes pe prietenul ei vampir Stefan Salvatore din închisoare. Salvarea lui Stefan a avut o consecinţă neasteptata: fratele lui vampirul Damon a devenit un muritor. În timp ce acestia incearca sa se descurce cu transformarea lui Damon in muritor ei trebuie sa lupte in continuare cu demonii care ataca si conduc orasul Fell's Church.

3 comentarii:

  1. Anonim1/10/2012

    ce pot sa zic, ideea in sine de la care a pornit "jurnalele vampirilor" a fost una super, dar ce a iesit in final nu a mai fost atat de super, prea multe rasturnari de situatie care nu aveau sens, prea multe invieri si reinvieri, pacat, dar ca lectura cand iti plac povestile despre vampiri a fost ok, macar vampirii deaici pastrau cateva elemente originale, nu straluceau la lumina soarelui ca alt vampir faimos

    RăspundețiȘtergere