14 ianuarie 2012

Clubul privat - Leonie Fox


Selectul Club privat al lui Leonie Fox ofera o imagine mai putin cunoscuta a unei lumi pline de surprize, in care, printre copii, amante, droguri si competitii, isi duc viata celebritatile lumii sportive britanice.
 Cu umor si ironie, Leonie Fox ne initiaza in secretele vietii mondene britanice prin povestile a patru prietene, fiecare dintre ele des­coperind un alt aspect al vietii Clubului. Marianne, o femeie superba in virsta de cincizeci de ani, vaduva traind a doua tinerete din averea lasata de sot, se lupta sa nu cada a doua oara in plasa barbatilor. Laura, sotie de jucator de golf profesionist si mama a doi copii, traieste o adevarata drama cind afla de inclinatiile sexuale ciudate ale sotului, de consumul ocazional de droguri, de amanta si de aventurile care nu sint intotdeauna lipsite de urmari. Keeley, cea mai lipsita de scrupule dintre fetele care isi traiesc viata in sclipitorul club, este o tinara, fost fotomodel, in virsta de 27 de ani, care nu se da in laturi de la nimic pentru a‑si permite in continuare ceasurile Cartier cu diamante si hainele unicat. Intretine simultan relatii cu barbati care ii acorda unele privilegii si nu se da in laturi sa fure haine de firma pentru a le vinde apoi pe eBay. Cindy, cea mai echilibrata dintre cele patru prietene, este si singura cu un sot ca la carte si o cariera de designer de interior, care ii per­mite sa se tina la distanta de viata trepidanta a clubului. Desi foarte diferite, cele patru prietene se regasesc atunci cind isi impartasesc dramele si bucu­riile pe care le ofera aceasta lume in miniatura a Clubului privat.

4 comentarii:

 1. andrada1/27/2012

  azi am cumparat cartea, revin sa va spun cum mi sa parut.salutari

  RăspundețiȘtergere
 2. astept parerea andradei si dupaia o sa vad daca o citesc sau nu.

  RăspundețiȘtergere
 3. andrada2/08/2012

  mam intors sa va spun parerea mea....gata am terminat de citit putin mai tarziu decat ma asteptam dar nu prea am avut timp, am fost ocupata ce sa fac. cartea mi-a placut a fost ca de obicei usora, cartile chic nu necesita cine stie ce abilitati in ale cititului. deci fetelor si baietilor daca sunt cititor de chic va recomand cartea.

  RăspundețiȘtergere