5 iunie 2012

The Night Circus - Erin Morgenstern


Circul soseşte pe neaşteptate. Nu îl precede niciun anunţ, nu îl vesteşte niciun afiş. Se iveşte subit, de nicăieri. Te pomeneşti cu el în faţa ochilor, când ieri nici vorbă nu era de el.Sub cupola corturilor nocturne, în dungi albe şi negre, te aşteaptă însă o experienţă cu totul unică, o sărbătoare a simţurilor – poţi să te pierzi într-un labirint de nori, să rătăceşti prin meandrele unei grădini luxuriante construite din gheaţă, să priveşti uimit la contorsionista tatuată care se strecoară într-o minusculă cutie de sticlă şi să te îmbeţi cu miresmele de caramel şi scorţişoară ce adie ameţitor prin aer.
Acesta este Le Cirque des Rêves! Bine aţi venit!
Însă, în spatele norilor de fum şi al oglinzilor, se derulează o competiţie crâncenă – un duel între doi tineri magicieni, Celia şi Marco – antrenaţi încă din copilărie să concureze într-un “joc” implacabil de către maeştrii lor misterioşi.
Necunoscută celor doi, aceasta este însă o confruntare din care doar unul dintre ei va reuşi să iasă învingător, iar circul este scena pe care se desfăşoară o bătălie cumplită a imaginaţiei şi voinţei.
Dar când o dragoste profundă, pasionată şi magică se înfiripă între cei doi protagonişti, bătrânii lor maeştri trebuie să intervină, iar consecinţe vor fi periculoase pentru toţi cei implicaţi.
Editura: Leda

6 comentarii:

 1. pare o carte foarte interesanta exact pe gustul meu.

  RăspundețiȘtergere
 2. Anonim6/05/2012

  adorrrrr editura leda cele mai faine carti apar la ei.

  RăspundețiȘtergere
 3. si mie imi face cu ochiul cartea

  RăspundețiȘtergere
 4. imi place combinatia de roz alb si negru, super coperta.

  RăspundețiȘtergere
 5. mi-am comandat-o in limba engleza sper sa ajunga cat mai repede.

  RăspundețiȘtergere
 6. imi place coperta, descrierea nu asa de mult

  RăspundețiȘtergere