26 decembrie 2011

Cvartetul Karazan - V.M. Jones

 Vol I: Serpii din Arakesh

In primul volum este vorba de Adam un orfana abandonat pe treptele unui orfelinat condus de doamna Pilcher, o femeie rea.Acesta se inscrie la un concurs organizar de misteriosul milionar productor de jocuri pe calculator Quentin Quested. Premiul este o sansa unica in viata de a testa noul joc ultrasecret al lui Q - iar cei cinci norocosi castigatori vor porni intr-o expeditie foarte reala si periculoasa intr-o lume paralela. Olume unde Serpii din Arakesh ii asteapta.

 Vol II: Temnitele intunericului

Viata la casa de copii Highgate este un chin pentru Adam Equinox. Dar, peste cateva zile, va pleca sa-si revada prietenii, pe genialul producator al jocurilor de computer, Quentin Quested, si pe scumpa lui fiica, Hannah. Numai ca, tocmai atunci, Hannah dispare. Este captiva in lumea paralela a Karazanului, unde maleficul rege Karazeel sta la panda.
 Vol III: Printul pierdut

Adam Equinox si prietenii sai s-au reunit pentru lansarea ultimului joc de calculator produs de Quentin Quested, Cruciada Puterii in Karazan.
Dar simpla rasucire a unui buton face sa apara un mesaj cifrat, care nu poate veni decat de la o singura perosana: maleficul rege Kaeazeel. El a gasit o cale de a iesi din lumea paralela Karazan prin sistemul computerelor lui Quested, iar jocurile de computer au devenit jocuri de razboi. Depinde numai de Adam si de prietenii lui sa gaseasca un mijloc de a-l infrange.
Vol IV: In cautarea soarelui

Viitorul celor doua lumi sta in mainile lui Adam Equinox, dar in lumea generata pe calculator a Karazanului nimic nu este cum pare.
Adam da peste cel mai mare secret - o descoperire care ii propulseaza, pe el si prietenii lui, in ultima lor expeditie. Printre salbaticii gladiatori din rasarit, se antreneaza pentru batalia impotriva creaturilor de cosmar, dar nimic nu-l poate pregati pe Adam pentru confruntarea finala cu maleficul in Taramul Mortilor Vii...


Editura: Corint Junior

4 comentarii:

  1. am apucat sa citesc doar primele doua carti si mi-au placut, acum astept sa le cumpar si pe celalalte doua.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim1/01/2012

    cartile astea sunt extraordinare... desi imi amintesc de digimon e cam aceeasi idee ... ma rog oricum... scriitoare asta e grozava

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim1/01/2012

    stie cum a alterneze actiunea astfel incat sa te tina in suspans dar sa nu te omoare cu el :)) oricum faza cu fraatele geaman al lui adam din ultima carte e extraordinara mi sar fi parut ca se termina prea brusc grozava carte am citit-o in 30 de ore (pe toate 4) cumulat ... maricel

    RăspundețiȘtergere
  4. bontis1/10/2012

    nu credeam ca o sa imi placa atat de mult, la prima vedere nu erau pe gustu meu, dar le-am dat o sansa si a meritat

    RăspundețiȘtergere